test

مدیران انجمن:
آخرین ارسال در انجمن: ارسالی موجود نیست
توسط: .
در تاریخ: بدون ارسال
مدیران انجمن:
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/07/13
مدیران انجمن:
آخرین ارسال در انجمن: روش صحیح نشستن پشت میز و نیمکت
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/07/11
مدیران انجمن:
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/08/05
مدیران انجمن:
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/07/28
مدیران انجمن:
آخرین ارسال در انجمن: وعده وزیر اقتصاد به مردم
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/07/13
مدیران انجمن:
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/07/28
مدیران انجمن:
آخرین ارسال در انجمن: کهن‌ترین گورستان پیش از تاریخ
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/08/04
مدیران انجمن:
آخرین ارسال در انجمن: Mr.
توسط: محمد تیموری پابندی
در تاریخ: 1397/02/24
مدیران انجمن:
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/07/25
مدیران انجمن:
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/08/07
مدیران انجمن:
آخرین ارسال در انجمن: مکانیزم عملکرد آنتی بیوتیک
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/07/28
مدیران انجمن:
آخرین ارسال در انجمن: دایناسوری در پارک زمین‌شناسی
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/07/14
مدیران انجمن:
آخرین ارسال در انجمن: پلیمر سوپر مقاوم
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/07/28
مدیران انجمن: محمد تیموری پابندی
آخرین ارسال در انجمن: response.write(9732308*9719163)
توسط: مدیریت پورتال
در تاریخ: 1394/08/12

محمد تیموری پابندی

Mr.

1


محمد تیموری پابندی

Mr.

1


مدیریت پورتال

دیابت را نادیده نگیریم

دیابت به ویژه دیابت نوع 2 بیماری خاموشی است که مهمترین علامت آن بی علامتی است. این بیماری به طور نامحسوس پیشرفت و عوارض آن به تدریج تمام اعضای بدن را درگیر می کند.
 
یکی از حساس ترین بخش های بدن که در اثر این بیماری آسیب های جدی و گاه برگشت ناپذیر می بیند، چشم ها هستند؛ تاثیر دیابت بر چشم ها نیز مانند ماهیت ذاتی این بیماری، در مراحل اولیه بی علامت است و به همین دلیل پزشکان تاکید می کنند که دید خوب در بیماران دیابتی ملاکی بر سلامت چشم آنها نیست، زیرا در زمانی که بیمار به جهت داشتن دید خوب تصور می کند چشم هایش سالم هستند، دیابت در حال پیشرفت و تاثیر بر بخش های مختلف چشم به ویژه شبکیه است.
 
بر همین اساس چشم پزشکان همواره تاکید دارند که دیابتی ها در کنار معاینات دوره ای و بررسی میزان قندخون خود، لازم است معاینات چشم پزشکی را نیز انجام دهند.
 
دکتر 'علی اصغر احمدراجی' متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره و رتین مراجعه به موقع دیابتی ها به چشم پزشکان را حتی اگر هیچ مشکلی بینایی نداشته باشند، ضروری دانست و گفت: هر فرد مبتلا به دیابت از بدو تشخیص بیماری باید معاینات چشم پزشکی را نیز انجام دهد؛ در صورتی که چشم او مشکلی نداشت، باید به تشخیص پزشک شش ماه یا یک سال بعد، این معاینات را دوباره انجام دهد اما اگر مشکلی در چشم او مشاهده شد، باید ماهی یک بار تحت معاینات کامل چشم پزشکی قرار گیرد.
 
وی در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا با تاکید بر اینکه دیابتی ها باید آسیب های ناشی از دیابت بر چشم ها به ویژه نابینایی مطلق را جدی بگیرند، اظهار کرد: آمارهای جهانی نشان می دهند که در دیابت نوع یک حدود 3.6 درصد مبتلایان و در دیابت نوع 2 حدود 1.6 درصد مبتلایان، دچار نابینایی مطلق می شوند.
 
این آمارها نشان از اهمیت موضوع دارد و اینکه بیماران دیابتی و پزشکان معالج آنها باید تا چه اندازه به عوارض ناشی از دیابت به ویژه عوارض چشمی آن توجه داشته باشند.
 
به نظر می رسد یکی از راه های پیشگیری از بروز این عوارض خطرناک که به شدت کیفیت زندگی بیماران را تحت تاثیر قرار می دهد، افزایش سطح آگاهی بیماران، خانواده ها و اطرافیان آنها و به ویژه پزشکان معالج است؛ بیماران نباید بیماری خود را کم اهمیت بدانند و پزشکان معالج این بیماران نیز باید توصیه های لازم را به آنها ارایه دهند و یکی از توصیه های آنها مراجعه به موقع به چشم پزشکان باشد.
 
به گفته کارشناسان، در گذشته از دیابت به عنوان 'مرض قند' نام برده می شد و بر همین اساس بیماران دیابتی تصور می کردند که اگر میزان مصرف روزانه قند را کاهش دهند، بیماری خود را کنترل کرده اند و همین ذهنیت اشتباه در مورد این بیماری پیشرونده، سبب افزایش میزان مبتلایان به این بیماری در سطح جهان و به ویژه در کشور ما شده است به گونه ای که آمار از ابتلای نزدیک به 400 میلیون نفر در جهان و بیش از هفت میلیون نفر در ایران به این بیماری خبر می دهد و گفته شده است که تنها در دو سال گذشته، شمار افرادی که بیماری در آنها تشخیص داده شده است، 4.4 درصد افزایش یافته و تا سال 2035، این رقم به 55 درصد می رسد.
 
یکی از پیامدهای خاموش و بی علامت بودن دیابت، بی اطلاعی بیماران از بیماری خود است به طوری که گفته می شود نیمی از جمعیت دیابتی های کشور، از بیماری خود اطلاعی ندارند و به همین دلیل بیماری آنها در مراحل پیشرفته و پس از بروز علایم جدی مانند مشکلات چشمی مشخص می شود و در این زمان است که بیمار با شکایت از مشکلاتی مانند تاری یا افت دید به پزشک مراجعه می کند.


مدیریت پورتال

response.write(9779074*9858244)

سلامانه : با همه فراز و نشیب‌هایی که طرح توزیع شیر رایگان در مدارس درطول سال‌های گذشته به خود دیده است، اما گویا امسال قرار است شیر در 50 تا 70 نوبت در مدارس شهر تهران توزیع شود.

به گزارش پایگاه خبری سلامانه، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ضمن بیان مطلب فوق، با اشاره به اینکه ویتامین دی در این سن برای دانش‌آموزان بسیار لازم و ضروری است، گفت: «در سال جاری ویتامین D به شیرها اضافه شده است و سعی ما این بوده که با غنی‌سازی شیر، کمبود این ویتامین را جبران کنیم.»


اسفندیار چهاربند به طرح تحول آموزش و پرورش اشاره کرد و ادامه داد: «در این طرح نگاه ویژه‌ای به رفع سوء تغذیه و توجه به سلامت دانش‌آموزان شده است و ما می‌توانیم با فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی صحیح در اصلاح تغذیه و سبک زندگی آنها مؤثر باشیم.»

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اعلام ممنوعیت توزیع سوسیس و کالباس در بوفه مدارس، تصریح کرد: «قرار است بوفه‌های مدارس مرجعی برای ترویج سبک صحیح تغذیه باشند. شرط این مساله این است که اولاً خودشان غذای سالم توزیع کنند و ثانیاً مواد غذایی متناسب با الگوی صحیح تغذیه سالم توزیع شود.»

وی یکی دیگر از محورهای سلامت در مدرسه را توجه به ورزش و تحرک دانش‌آموزان عنوان و خاطرنشان کرد: «با برگزاری المپیادهای ورزشی و اجرای برنامه نرمش صبحگاهی سراسری در مدارس، می‌توانیم گام مؤثری در تحقق طرح سلامت در مدارس برداریم.»


چهاربند در پایان اضافه کرد: «از دیگر محورهای سلامت در مدارس، ارتقای بهداشت دهان و دندان است که طبق توافق انجام شده با وزارت بهداشت و درمان قرار است در هر منطقه، مرکزی برای معاینه و ارائه خدمات ضروری بهداشت دهان و دندان آماده شود که امیدواریم مجموعه این اقدامات در کوتاه مدت کمک بزرگی برای ارتقای سلامت دانش‌آموزان باشد.»


مدیریت پورتال

response.write(9732308*9719163)

سلامانه : با همه فراز و نشیب‌هایی که طرح توزیع شیر رایگان در مدارس درطول سال‌های گذشته به خود دیده است، اما گویا امسال قرار است شیر در 50 تا 70 نوبت در مدارس شهر تهران توزیع شود.

به گزارش پایگاه خبری سلامانه، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ضمن بیان مطلب فوق، با اشاره به اینکه ویتامین دی در این سن برای دانش‌آموزان بسیار لازم و ضروری است، گفت: «در سال جاری ویتامین D به شیرها اضافه شده است و سعی ما این بوده که با غنی‌سازی شیر، کمبود این ویتامین را جبران کنیم.»


اسفندیار چهاربند به طرح تحول آموزش و پرورش اشاره کرد و ادامه داد: «در این طرح نگاه ویژه‌ای به رفع سوء تغذیه و توجه به سلامت دانش‌آموزان شده است و ما می‌توانیم با فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی صحیح در اصلاح تغذیه و سبک زندگی آنها مؤثر باشیم.»

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اعلام ممنوعیت توزیع سوسیس و کالباس در بوفه مدارس، تصریح کرد: «قرار است بوفه‌های مدارس مرجعی برای ترویج سبک صحیح تغذیه باشند. شرط این مساله این است که اولاً خودشان غذای سالم توزیع کنند و ثانیاً مواد غذایی متناسب با الگوی صحیح تغذیه سالم توزیع شود.»

وی یکی دیگر از محورهای سلامت در مدرسه را توجه به ورزش و تحرک دانش‌آموزان عنوان و خاطرنشان کرد: «با برگزاری المپیادهای ورزشی و اجرای برنامه نرمش صبحگاهی سراسری در مدارس، می‌توانیم گام مؤثری در تحقق طرح سلامت در مدارس برداریم.»


چهاربند در پایان اضافه کرد: «از دیگر محورهای سلامت در مدارس، ارتقای بهداشت دهان و دندان است که طبق توافق انجام شده با وزارت بهداشت و درمان قرار است در هر منطقه، مرکزی برای معاینه و ارائه خدمات ضروری بهداشت دهان و دندان آماده شود که امیدواریم مجموعه این اقدامات در کوتاه مدت کمک بزرگی برای ارتقای سلامت دانش‌آموزان باشد.»


مدیریت پورتال

response.write(9632573*9412705)

سلامانه : با همه فراز و نشیب‌هایی که طرح توزیع شیر رایگان در مدارس درطول سال‌های گذشته به خود دیده است، اما گویا امسال قرار است شیر در 50 تا 70 نوبت در مدارس شهر تهران توزیع شود.

به گزارش پایگاه خبری سلامانه، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ضمن بیان مطلب فوق، با اشاره به اینکه ویتامین دی در این سن برای دانش‌آموزان بسیار لازم و ضروری است، گفت: «در سال جاری ویتامین D به شیرها اضافه شده است و سعی ما این بوده که با غنی‌سازی شیر، کمبود این ویتامین را جبران کنیم.»


اسفندیار چهاربند به طرح تحول آموزش و پرورش اشاره کرد و ادامه داد: «در این طرح نگاه ویژه‌ای به رفع سوء تغذیه و توجه به سلامت دانش‌آموزان شده است و ما می‌توانیم با فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی صحیح در اصلاح تغذیه و سبک زندگی آنها مؤثر باشیم.»

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اعلام ممنوعیت توزیع سوسیس و کالباس در بوفه مدارس، تصریح کرد: «قرار است بوفه‌های مدارس مرجعی برای ترویج سبک صحیح تغذیه باشند. شرط این مساله این است که اولاً خودشان غذای سالم توزیع کنند و ثانیاً مواد غذایی متناسب با الگوی صحیح تغذیه سالم توزیع شود.»

وی یکی دیگر از محورهای سلامت در مدرسه را توجه به ورزش و تحرک دانش‌آموزان عنوان و خاطرنشان کرد: «با برگزاری المپیادهای ورزشی و اجرای برنامه نرمش صبحگاهی سراسری در مدارس، می‌توانیم گام مؤثری در تحقق طرح سلامت در مدارس برداریم.»


چهاربند در پایان اضافه کرد: «از دیگر محورهای سلامت در مدارس، ارتقای بهداشت دهان و دندان است که طبق توافق انجام شده با وزارت بهداشت و درمان قرار است در هر منطقه، مرکزی برای معاینه و ارائه خدمات ضروری بهداشت دهان و دندان آماده شود که امیدواریم مجموعه این اقدامات در کوتاه مدت کمک بزرگی برای ارتقای سلامت دانش‌آموزان باشد.»


مدیریت پورتال

يافته هاي تازه نشان…

براساس گزارش لايو‌ساينس،‌ سرعت نور سرعتي ثابت است،‌ دست كم در تمامي كتابها و متون علمي اينگونه نوشته‌ شده‌است. اما تعدادي از دانشمندان درحال بررسي اين احتمال هستند كه اين ثابت، قابل تغيير است و اين تغيير تحت تاثير طبيعت خلاء در فضا رخ مي‌دهد.

abstract-speed-of-light-_2_.jpgمفهوم سرعت نور، كه شتابي ثابت را طي زمان براي نور در نظر مي‌گيرد، در زمينه‌هاي مختلفي از قبيل كيهان‌شناسي و نجوم مفاهيم گسترده‌تري دارد. براي مثال درزمان محاسبه ثابت ريز‌ساختار يا همان آلفا، كه قدرت نيروي الكترومغناطيسي را تعريف مي‌كند، سرعت نور افزايش پيدا مي‌كند. نوسان سرعت نور مي‌تواند قدرت پيوند‌هاي مولكولي را تغيير دهد.

سرعت نور ناثابت مي‌تواند به اين معني باشد كه تخمين‌هايي كه از ابعاد جهان برآورد شده‌،‌ نادرست هستند و البته نمي‌تواند به اين معني باشد كه انسان قادر است با سرعتي بالاتر از نور سفر كند. دو مقاله جديدي كه در مجله European Physics منتشر شده‌اند، تلاش دارند از ويژگي‌هاي كوانتومي فضا به سرعت نور برسند. در اين دو مقاله تكنيك‌هاي متفاوتي براي محاسبه سرعت نور استفاده شده،‌ اما ايده اصلي آنها احتمال تغيير كردن سرعت نور تحت تاثير نحوه تعامل ذرات بنيادين با تشعشعات كيهاني است. در اين مقاله‌ها فضا، خالي درنظر گرفته نشده‌است،‌بلكه مملو از تركيبي از ذرات مجازي درنظر گرفته شده كه در كسري از ثانيه به‌وجود آمده و نابود مي‌شوند.

در مقاله اول كه توسط محققان دانشگاه پاريس ارائه شده، اين ذرات بنيادين مجازي ذراتي مانند كوارك‌ها درنظر گرفته‌ شده‌اند،‌ذراتي كه همواره با نسخه ضد‌ماده‌اي خود جفت مي‌شوند و در نتيجه به سرعت ايجاد شده و پس از برخورد با ضد‌ماده خود نابود مي‌شوند. به گفته محققان فوتون‌هاي نوري توسط اين ذرات جذب شده و بازتابيده مي‌شوند كه انرژي اين ذرات و بار الكتريكي آنها مي‌تواند برروي سرعت نور اثرگذار باشد، حتي اگر اين اثر كمتر از 0.05 فمتوثانيه باشد، فمتو‌ثانيه برابر يك ميليونيوم از يك ميلياردوم ثانيه است.

در مقاله دوم كه توسط موسسه ماكس‌پلانك ارائه شده،‌تعداد ذرات مجازي بنيادين عامل تغيير در سرعت نور اعلام شده‌اند. در اين مطالعه تعداد اين ذرات كه از بار الكتريكي نيز برخوردارند 100 گونه اعلام شده‌است،‌ درحالي كه در مدل استاندارد اين ذرات 9 گونه شناسايي شده‌اند. بار اين ذرات متناسب با ميزان بار، منجر به ايجاد مقاومت امپدانس،‌ نوعي مقاومت در برابر جريان الكتريكي،‌ مي‌شود. مقاومت امپدانس نيز خود به ميزان گذر‌دهي خلاء يا ميزان مقاومت خلاء در برابر ميدان‌هاي الكتريكي و ميزان نفوذ ميدان‌هاي مغناطيسي در آن بستگي دارد. از آنجايي كه امواج نوري تركيبي از امواج الكتريكي و مغناطيسي هستند،‌تغيير در ميزان اين امواج مي‌تواند سرعت نور را دچار نوسان كند.

برخي از دانشمندان تكنيك‌هاي محاسباتي استفاده‌شده در اين دو مقاله را زير سوال برده‌اند و براين باورند از تكنيك‌هاي نامتناسبي براي انجام محاسبات در اين دو مقاله استفاده‌شده است. همجنين تعداد ذرات بنيادين مجازي كه در مقاله دوم از آنها ياد شده،‌ توسط برخي از دانشمندان مورد انتقاد قرار گرفته‌است.


مدیریت پورتال

همه خوبی ها در چای سبز

پیشگیری و درمان سرطان 
محققان نوشیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می‌دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در آن بسیار زیاد است. این آنتی اکسیدان‌ها شامل ویتامین‌های C ، E و پلی فنول‌ها است. کاتچین موجود در چای سبز می‌تواند از رشد سلول‌ها و تومورهای سرطانی جلوگیری کند. میزان شیوع سرطان‌هایی چون ریه، پستان،‌ كولون، ‌پوست، پانكراس، معده، مری، دهان، روده و کلیه در بین افرادی كه چای سبز می‌نوشند، بسیار كمتر است. 
 
دیگر خواص چای سبز 
کاتچین موجود در این چای در درمان عفونت ناشی از هلیکوباکتر پیلوری، ویروس آنفلوانزا و تبخال مفید است.چای سبز از طریق مقابله با اکسیدان‌ها و رادیکال‌ها سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.چای سبز به خاطر داشتن خاصیت ضد التهابی و ضد انعقادی می‌تواند در درمان زخم ناشی از نیش حشرات مفید باشد. برخی مطالعات گزارش کرده‌اند که چای سبز می‌تواند مانع ایجاد سنگ‌های کلیوی گردد. 

چای سبز و کاهش وزن 
چای سبز از طریق افزایش اثر گرمازایی غذا (تولید گرما در بدن در اثرهضم، جذب و متابولیسم غذا) و همچنین افزایش اکسیداسیون چربی، سبب کاهش وزن می‌شود.در چاى سبز ماده‌اى به نامEGCG وجود دارد كه سبب افزایش اکسیداسیون چربی می‌شود، اما نكته مهم این است كه مصرف چاى سبز و استفاده از كپسول‌هاى آن به تنهایی و به سرعت باعث كاهش وزن نمی‌شود و باید علاوه بر مصرف آن، از رژیم غذایى مناسب و ورزش متناوب و مداوم نیز استفاده كرد تا به نتیجه مطلوب رسید. چای سبز به عنوان فاکتوری که باعث افزایش متابولیسم بدن می‌شود، به اثبات رسیده است. 
 
پیشگیری از دیابت 
 
چای سبز سبب پیشگیری از دیابت می‌گردد. فلاوونوئید‌های موجود در چای سبز فعالیتی شبیه به انسولین دارند و سبب کاهش قند خون می‌شوند. چای سبز در افراد سالم متابولیسم گلوکز را بهبود می‌بخشد و در افراد دیابتی سبب کاهش قند خون و تعدیل آن می‌شود. 
 
چای سبز و عملکرد مغز 
چای سبز فعالیت سلول‌های مغز به ویژه بخش‌های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می‌کند. از طرفی آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای سبز مانع از تخریب سلول‌های مغز که عامل اصلی بروز بیماری پارکینسون است، می‌شود. به عبارتی، آنتی‌اکسیدان‌های چای سبز با به تعویق ‌انداختن قرارگیری‌ سلول‌های مغز در فاز پیری و فرسودگی، مانع از ابتلا به پارکینسون می‌گردند. پلی فنول‌های موجود در چای سبز ممکن است از ایجاد آلزایمر نیز جلوگیری نمایند. 
 
چای سبز و استحکام دندان‌ها و استخوان‌ها 
 
این نوع چای حاوی ماده‌ای به نام فلورین (flourine) می‌باشد. فلورین سبب می‌شود تا ساختار داخلی دندان‌ها محکم شود و از تضعیف مینا و پوسیدگی دندان جلوگیری به عمل آید. درصد بالای فلوراید چای سبز عمده‌ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر دندان و استخوان‌ها است. مصرف این چای با افزایش توده استخوانی همراه است و از شکستگی لگن جلوگیری می‌کند. مصرف عصاره چای سبز در تکثیر و فعالیت سلول‌های استخوانی موثر است. 
چای سبز و جوانی 
 
چای سبز را به عنوان داروی ضدپیری (Anti - Aging) می‌شناسند. دلیل اصلی آن وجود میزان قابل توجهی آنتی‌اکسیدان در چای سبز به ویژه آنتی‌اکسیدان‌های موثر در حفظ شادابی و جوانی است. آنتی‌اکسیدان‌ها یکی از شاخص‌ترین عوامل موثر برای حفظ سلامتی و شادابی سلول‌های بدن هستند. 
 
 
اثرات نامطلوب چای سبز 
 
اثرات نامطلوب چای سبز را می‌توان به سه گروه تقسیم نمود: اثرات مربوط به کافئین چای، وجود آلومینیوم در چای و اثرات پلی فنول‌ها در دسترسی بدن به آهن. به خاطر دیورتیک (ادرار آور) بودن کافئین موجود در چای، باید در مصرف همزمان آن و برخی داروها دقت شود. در گیاه چای مقدار زیادی آلومینیوم وجود دارد، بنابراین افراد مبتلا به بیماری کلیوی باید در مصرف آن دقت نمایند، زیرا آلومینیوم می‌تواند در بدن آنها تجمع یافته و سبب ایجاد مشکلات عصبی گردد. کاتچین نیز ممکن است در جذب آهن اختلال ایجاد نماید، که این مساله بخصوص در افرادی که در معرض خطر کم خونی فقر آهن هستند باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. زنان باردار و شیرده نباید بیش از 1 تا 2 فنجان در روز از این چای مصرف نمایند. 
 
پیشگیری از بیماری‌های قلبی -عروقی 
 
یکی از عوامل اصلی ایجاد امراض و حمله‌های قلبی، وجود کلسترول بالا در خون انسان است. چای سبز با کاهش کلسترول خون می‌تواند از بروز این مشکلات جلوگیری نماید. از طرفی وجود رادیكال‌های آزاد در رگ می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های قلبی- عروقی شود. در حالیكه كاتچین موجود در چای سبز قادر است از پوشش درونی رگ در برابر این رادیكال‌ها محافظت كرده و به این وسیله از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری نماید. 
 
نتیجه‌گیری 
 
در كل، خواص مفید اشاره شده در این مقاله نسبی است و نمی‌توان به امید درمان، نوشیدن چای را جایگزین سایر درمان‌ها نمود. مصرف چای سبز باید متعادل باشد و به این منظور مصرف تا 4 فنجان آن در روز در افراد سالم قابل توصیه می‌باشد كه البته لازم است با صرف غذا فاصله‌ای در حد یكساعت داشته باشد


مدیریت پورتال

۹ خوراکی که به دورماندن…

به گزارش سرویس بهداشت و سلامت قدس آنلاین؛ یکی از نکات کلیدی برای کاهش خطر ابتلا به سرطان های مختلف، تامین نیازهای غذایی سلول هاست تا در وضعیت مطلوب سلامتی بوده و توانایی مقابله با عوامل بیماری زا و آسیب زا را داشته باشند. برای تحقق این مسئله لازم است تا برنامه غذایی متعادلی رعایت گردد که انواع ترکیبات آنتی اکسیدانی و مولکول هایی که تاثیر مثبت بر علیه رادیکال های آزاد دارند در آن گنجانده شود.

گرچه تا به حال هیچ از تحقیقات علمی ثابت نمی کنند که تغذیه می تواند به طور کامل از ابتلا به سرطان پیشگیری کند اما مشخص شده که بعضی خوراکی ها حاوی آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و ترکیبات فیتو شیمیایی هستند که نقش محافظ در برابر سلول های بیماری زا دارند.

  1. کلم بروکلی

این کلم سبز رنگ که در همه جای دنیا شناخته شده است منبع ترکیباتی به نام سولفورافان و ایزوتیوسیانت است که به توقف تکثیر سلول های سرطانی بدخیم در نخستین مراحل بیماری کمک می کند. بر مبنای تحقیقی که اخیرا انجام شد سولفورافان عملکرد ضد سرطانی دارد که سلول های سرطانی را از بین می برد اما آسیبی به سلول های سالم نمی رساند.

کلم بروکلی می تواند در کاهش علائم سرطان های خون، پروستات، کولون، سینه، کبد، مثانه، استخوان، پانکراس و پوست مؤثر باشد.

  1. گوجه فرنگی

گرچه گوجه فرنگی کاربردهای متعددی در آشپزی دارد اما منبع غنی از لیکوپن محسوب می شود که این ماده به کاهش علائم سرطان های مختلف کمک می کند. مقدار بالای آنتی اکسیدان های آن نیز مانع از عملکرد رادیکال های آزاد می شود که این مولکول ها اگر تجمع پیدا کنند می توانند آسیب های اکسایشی ایجاد کنند. ترکیبات مفید گوجه فرنگی در کاهش خطر سرطان ریه، پروستات و تخمدان مؤثر است.

  1. گردو

محققان دانشگاه تگزاس آمریکا به این نتیجه رسیده اند که مصرف روزانه دو عدد گردو می تواند به طور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد. مقدار زیاد اسیدهای چرب امگا 3، آنتی اکسیدان ها و فیتوسترول رشد سلول های سرطانی را کند می کند و مانع از پیشرفت سریع بیماری می شود.

  1. چای سبز

ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی چای سبز از آسیب های سلولی محافظت می کند و این نوشیدنی را ماده طبیعی عالی برای مقابله با سرطان های مختلف تبدیل کرده است.

  1. روغن زیتون

روغن زیتون با کیفیت تاثیرات مثبتی دارد که مانع از فعالیت ژن عاملیشرفت تومورهای سرطانی می شود. به علاوه، سرشار از پلی فنول های فعال است که از آسیب های اکسایشی و التهابات پیشگیری می کند.

  1. میوه های قرمز

توت فرنگی، تمشک، زغال اخته و گیلاس جز میوه هایی هستند که سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده که تاثی منفی رادیکال های آزاد را خنثی می کنند. همچنین مصرف آنها ترکیباتی را به بدن می رساند که مانع از تکثیر سلول های سرطانی می شوند.

  1. سیر

سیر سرشار از ترکیباتی به نام پلی فنول، آسیلین و کورستین است که عملکرد سلول های سرطانی را خنثی کرده و مانع از تکثیر آنها می شود. این ماده غذایی می تواند از بروز بسیاری از سرطان ها پیشگیری کند.

  1. انار

این میوه خوشمزه منبع غنی از آنتی اکسیدان هاست که خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد و پیشرفت سلول های سرطانی را متوقف می کند.

  1. ماهی های دریایی

ماهی تن، آزاد، ساردین و قزل آلا جز ماهی دریایی هستند که مقدار امگا 3 موجود در آنها نه تنها به سلامت سیستم قلبی عروقی کمک می کند بلکه در کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان ها به خصوص سرطان کولون، پروستات و سینه مؤثر است.


مدیریت پورتال

خوراکی هایی برای تقویت…

پاییز برای خیلی از افراد بی شک توام با درجاتی از افسردگی همراه است. در این میان مصرف برخی مواد غذایی در بهبود خلق و خو در این فصل بسیار مؤثر است.

در این میان مصرف برخی مواد غذایی در بهبود خلق و خو در این فصل بسیار مؤثر است.
مصرف بالای پروتئین‌های حاوی لاکتوز: قند موجود در شیر و سایر محصولات لبنی منجر به کاهش میزان افسردگی می‌شود. البته این محصولات غذایی برای کسانی که مبتلا به عدم تحمل لاکتوز هستند، توصیه نمی‌شود ولی به طور کلی شیر انتخاب بسیار خوبی برای افرادی است که نگران افسرده شدن در پاییز هستند.
 
غلات سبوس دار: شما می‌توانید انواع غلات سبوس دار را به منوی پاییزی خود اضافه کنید. مصرف این محصولات خطر ابتلا به افسردگی را تا 16 درصد نسبت به کسانی که آن را رعایت نمی‌کنند کاهش می‌دهد.
 
بادام زمینی: این ماده غذایی حاوی مواد ضد التهابی طبیعی است و نشان داده شده که کاهش سطح التهاب با کاهش میزان افسردگی نیز همراه است.
 
سیب: فیبر موجود در سیب با مبارزه با افسردگی رابطه مستقیم دارد.
 
سیب زمینی شیرین: این محصول نیز مانند سیب حاوی فیبر فراوان است و در کنار سایر میوه‌ها و سبزیجات بخصوص میوه‌های نارنجی رنگ، نقش مهمی در کاهش میزان افسردگی دارد.